Jeg tilbyder ...

Et fuldstændig røgfrit hjem

 

En rolig og stabil hverdag for dit barn, hvor det kan lege og udvikle sig. Gode omgivelser både ude og inde, hvor dit barn kan udfordres.

 

Tilpassede aktiviteter, så de svarer til det enkelte barns alder og lyst - dette for at de hver især oplever at mestre nye ting og få små sejre hver dag. Jeg vil i aktiviteterne følge årstiderne, både i forhold til naturen og hvad den har at byde på, og i forhold til traditionerne året igennem.

 

Grin og tumlen hver dag, så der bliver frigivet en masse endorfiner og så kroppen har det godt :-) 

 

God og sund kost. Jeg køber god alm. sund kost/frugt til børnene – overvejende økologisk. Det samme gælder mælk. Der vil være fisk på menuen flere gange om ugen i form af f.eks. makrel, tun, torskerogn eller fiskefileter.

Har barnet brug for at spise morgenmad hos mig inden vi alle spiser ved 9-tiden, så hjælper jeg gerne med det – I skal dog selv sørge for at have maden med til dette måltid. Det samme gælder, hvis barnet har nogle specielle behov i forhold til mad/drikke.

Jeg serverer generelt en fornuftig og sund kost - dog må der gerne være forskel på hverdag og fest, så der er plads til en kage, når man har fødselsdag eller en is på en varm sommerdag.