Ledige pladser

Ledige pladser ...

 

Hvis I overvejer at søge pasning i MiniOasen, er I meget velkomne til at kontakte mig - enten via mail eller mobil (se under "kontakt" her på hjemmesiden)

Det er ganske uforpligtende - I har lov til at forhøre Jer - og det er vigtigt at I gør det! - så I kan finde den bedste plads til netop Jeres barn.

 

Det er altafgørende for både Jer og mig at kemien passer, så ring gerne til mig, så vi kan snakke lidt. Det er også muligt af aftale en dag (stadig helt uforpligtende), hvor I kommer på besøg, så I kan få en fornemmelse af, hvordan det er her i MiniOasen og om det er det rigtige valg for Jer.

 

Selv om I måske er I rigtig god tid, så er der mulighed for at bliver skrevet op til en plads her hos mig. Det er vigtigt af tage et bevidst valg i forhold til pasning af Jeres barn, og det giver tryghed, når I ved, hvor Jeres barn skal passes, når den tid kommer. I skal ikke vente med at få en afklaring på, hvor Jeres guldklump skal passes - det kan I bestemme Jer for allerede nu.

Hvis vi mødes og det ender med at vi laver en aftale om pasning af Jeres barn, så regner jeg 100% med at vi har en aftale, og at jeg derfor ikke siger ja til andre børn ...

Jeg forventer at I kontakter mig med det samme, hvis noget kommer i vejen så I alligevel ikke ønsker pladsen, ligesom I også kan stole på, at hvis I har fået pladsen, så er den Jeres. Giv derfor besked så hurtigt I kan, så en anden familie kan få glæde af pladsen.

Jeg vil naturligvis prioritere de forældre der bevidst VÆLGER en privat pasningsordning til deres barn fremfor de, der egentlig gerne vil have en vuggestueplads, men som måske ikke lige kan få det ... så overvej grundigt hvad I helst vil, og er det MiniOasen, så ring endelig til mig så vi kan finde ud af noget 😉

 Jeg glæder mig til at høre fra Jer 😊